TREBALLADOR/A FAMILIAR - Casa d'Infants Lleida

Welcome to the Latest Job Vacancies Site 2024 and at this time we would like to inform you of the Latest Job Vacancies from the Treballa a Plataforma Educativa with the position of TREBALLADOR/A FAMILIAR - Casa d'Infants Lleida - Treballa a Plataforma Educativa which was opened this.

If this job matches your qualifications, please send your application directly through our latest Job site. Indeed, every job is not easy to apply because it must meet several qualifications and requirements that we must meet in accordance with the standard criteria of the Company who are looking for potential candidates to work. Good job information TREBALLADOR/A FAMILIAR - Casa d'Infants Lleida - Treballa a Plataforma Educativa below matches your qualifications. Good Luck: D

Per a la Casa d'Infants de Lleida, de Fundació FASI. Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d'àmbit socioeducatiu i comunitari que milloren les…...

Hamster Kombat

Treballador/a familiar

Per a la Casa dInfants de Lleida, de Fundació FASI


La Fundació Acció Social Infància (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d’impulsar, per mitjà de la intervenció familiar, projectes innovadors en l’atenció a la infància en risc.

Treballem perquè els infants que viuen en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en família. Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis dàmbit socioeducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar dels infants i joves.

Som més de 200 professionals de diferents especialitats de l’àmbit social treballant en més de 25 centres de treball a Catalunya. A FASI vetllem per la igualtat i fomentem la promoció interna, perquè el talent dels nostres col·laboradors i col·laboradores és el que ens fa donar un servei referent en el sector.

Si t’agrada el tracte amb les persones i vols formar part d’un projecte innovador al món social amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t’interessarà!

El servei “Casa d’infants” s’emmarca dins del programa de suport a les famílies amb infants i adolescents en situació de desemparament o en risc de caure-hi. Portem més de 10 anys amb aquest servei pioner en el sector social.

Com a educador/a social, t’encarregaràs de desenvolupar el pla d’intervenció familiar en l’entorn de la vida quotidiana.

Vols unir-te a nosaltres?

Si la resposta és sí, aquest és el teu projecte! Actualment, FASI completa l’equip de la casa d’infants Lleida amb el/la educador/a social del torn de cap de setmana membre de l’equip educatiu, a jornada completa (38 hores setmanals). Busquem persones que vulguin emprendre un projecte reptador! Sense dubte tot el que podràs aprendre et farà créixer personal i professionalment.

Ets la persona ideal si...

 • Tens autocontrol, estabilitat emocional i tolerància a la frustració.
 • Ets capaç d’empatitzar amb les famílies i infants amb una gran sensibilitat interpersonal, orientant-te sempre cap a ells.
 • Ets flexible i t’adaptes a les diferents situacions, amb iniciativa.
 • T’agrada treballar en equip i cooperar.
 • A més a més, coneixes el sector social i la infància i els seus desafiaments.

Vols saber que més pots aconseguir amb aquesta oportunitat?

 • Tindràs un contracte indefinit amb FASI, entitat referent en la innovació en projectes socials.
 • El teu horari serà: De dilluns a dijous: 14:45 a 22 i divendres de 14:45 a 21:30.
 • Rebràs un salari en base a 22.505,09 € bruts anuals per jornada completa (segons conveni acció social amb infància) + beneficis socials.

Alguns dels teus reptes seran...

 • Desenvolupar la dinàmica diària de la vida quotidiana de manera integrada amb la resta de l’equip educatiu.
 • Reportar a l’equip informacions sobre l’estat de la infraestructura i fer-ne el seguiment.
 • Donar suport a la família en processos de promoció, prevenció, manteniment i recuperació de la salut.
 • Coordinar-te amb els recursos i serveis externs vinculats a la família.
 • Col·laborar amb l’educador social en el treball vers les habilitats, estratègies relacionals, socials i dinàmiques familiars establertes entre els diferents membres de la família, i també atendre’n les carències.
 • Acompanyar la família en la realització d’activitats de la vida quotidiana i tasques domèstiques.
 • Vetllar pel correcte estat de neteja i desenvolupament de la intendència de la casa, pel correcte estat de tot l’equipament, la correcta gestió i administració econòmica de la casa i planificar les compres i la gestió dels proveïdors.

I quins requisits has de complir? A més a més de les ganes i la il·lusió...

 • Per aquesta posició necessitem que tinguis una d’aquestes tres titulacions finalitzades: certificat de professionalitat en treball familiar, CFGM en atenció sociosanitària o CFGS en integració social.
 • Necessitem que tinguis un nivell C de la llengua catalana.
 • Es valorarà que tinguis coneixements d’intervenció familiar sistèmica i experiència amb infància i família.
 • Incorporació: 21-10-2024.

Entraràs en un equip jove, tècnic i molt motivat, que s’esforcen cada dia per donar el millor de si mateixos cap a les famílies, que són el nostre objectiu.

Inscriu-te a loferta i si encaixes amb el perfil que busquem, t’explicarem en una entrevista personal tots els detalls d’aquesta posició.


Information :

 • Company : Treballa a Plataforma Educativa
 • Position : TREBALLADOR/A FAMILIAR - Casa d'Infants Lleida
 • Location : 25006 Lleida, Lleida provincia
 • Country : ES

How to Submit an Application:

After reading and knowing the criteria and minimum requirements for qualifications that have been explained from the TREBALLADOR/A FAMILIAR - Casa d'Infants Lleida job info - Treballa a Plataforma Educativa 25006 Lleida, Lleida provincia above, thus jobseekers who feel they have not met the requirements including education, age, etc. and really feel interested in the latest job vacancies TREBALLADOR/A FAMILIAR - Casa d'Infants Lleida job info - Treballa a Plataforma Educativa 25006 Lleida, Lleida provincia in 10-07-2024 above, should as soon as possible complete and compile a job application file such as a job application letter, CV or curriculum vitae, FC diploma and transcripts and other supplements as described above, in order to register and take part in the admission selection for new employees in the company referred to, sent via the Next Page link below.

Next Process

Attention - In the recruitment process, legitimate companies never withdraw fees from candidates. If there are companies that attract interview fees, tests, ticket reservations, etc. it is better to avoid it because there are indications of fraud. If you see something suspicious please contact us: support@jobkos.com

Post Date : 10-07-2024